Vi sätter oberoende värden.

Vi hjälper er med försäkringsvärderingar

Anläggningsregister, ekonomiska anläggningsregister och avskrivningsregister

Välkommen att kontakta oss på Claesson Konsult & Värdering när ni behöver professionell hjälp med bland annat försäkringsvärderingar. Vi är en värderingsbyrå med kunskap och erfarenhet av att hjälpa företag och olika verksamheter med sådant som anläggningsregister och avskrivningsregister. Ekonomiska anläggningsregister är där som företag registrerar inköp, försäljningar och utrangerade inventarier. Det är viktigt att alla siffror och uppgifter blir rätt och för att spara tid så kan ni anlita vår expertis till både det här och för hantering av avskrivningsregister bland mycket annat. Läs gärna vidare för att veta mer om oss och våra områden.

Vi hjälper er med försäkringsvärderingar

Industrivärdering, maskinvärdering och FKB-värdering

Vi utför värdering av era fastigheter enligt försäkringsbranschens standard, det vill säga en FKB-värdering. Vårt område är brett och rör även maskinvärdering, industrivärdering och försäkringstekniska utredningar. Hos oss får ni helt enkelt hjälp av oberoende och kvalificerade värderings- och besiktningsmän.

Att en industrivärdering blir korrekt utförd är av stor vikt för verksamheten och likaså en rättvis och riktig maskinvärdering. Om ni vill läsa mer om FKB-värdering eller andra opartiska värderingar så kan ni besöka vår hemsida och självklart kan ni höra av er med era funderingar kring hur vi kan hjälpa er.

Opartiska värderingar och fastighetsvärdering

Vi hör till en av de få värderingsbyråer som är helt oberoende från försäkrings-, bank och mäklarintressen vilket är en stor fördel för alla inblandade parter. Det är då det verkligen kan bli opartiska värderingar i de olika ärenden som vi tar oss an.

Hos oss är vi specialiserade på både fastighetsvärdering, maskinvärdering och industrivärdering men även försäkringstekniska värderingar och skadevärdering. Till det hör även anläggningsregister och avskrivningsregister. Vi finns till hands för att hjälpa och underlätta vid både värderingar, besiktningar samt utredningar och kartläggningar för olika ändamål.

Försäkringsvärdering efter brand

Försäkringsvärderingar och försäkringstekniska utredningar

Bland våra kunder och uppdragsgivare så finns bland andra både kommuner, banker, advokater och försäkringsbolag. Det finns även revisorer, myndigheter, företag, försäkringsmäklare, industrier och oberoende skadereglerare. När helst det behövs en oberoende och kvalificerad industrikonsult eller värderingsman så är ni varmt välkomna till oss.

Försäkringsvärderingar och försäkringstekniska utredningar är några av de områden vi hjälper till med och vi är måna om ert förtroende. Claesson Konsult & Värdering har funnits sedan 1971 och det finns en gedigen kunskap och erfarenhet som gör att ni kan känna er trygga med att anlita oss