Vi sätter oberoende värden.

Anlita oss för marknadsvärderingar

Boutredningar och likvidationsvärderingar

Så långt tillbaka som sedan 1971 har vi hjälpt både företag och verksamheter av olika slag med bland annat marknadsvärderingar och konkursvärdering med mera. Hos oss finner ni bred kunskap och kompetens inom området och ni kan känna er trygga med vår expertis. Bland våra tjänster finns också boutredningar och likvidationsvärderingar, så när ni behöver en opartisk och oberoende part i en tvist eller utredning så kan ni anlita oss.

Claesson Konsult & Värdering består av ingenjörer och värderingsmän med gedigen utbildning och mycket erfarenhet i branschen. Vare sig det handlar om likvidationsvärderingar, boutredningar eller ärenden som har med belåning och bankvärdering att göra så är ni välkomna till oss så ska vi hjälpa er på bästa sätt.

Anlita oss för marknadsvärderingar

Beslagsvärdering och konkursvärdering

Om en verksamhet eller ett företag står inför en process med konkursvärdering eller beslagsvärdering så hör detta också till våra områden. Vi är kort sammanfattat en opartisk värderingsbyrå som specialiserat oss på maskin-, försäkrings-, industri- och marknadsvärderingar.

Med all vår kompetens så är ni garanterade professionell och kvalificerad support av experter. Det kan kännas rörigt och frustrerande med alla benämningar och processer, men vi vägleder er och reder ut det som behövs. Vi är till för att avlasta och underlätta för er vare sig det handlar om boutredningar eller belåning. När ni besöker vår hemsida kan ni läsa mer om oss och fylla i vårt kontaktformulär om ni önskar rådgivning, då hör vi av oss till er så snart som möjligt.

Belåning och bankvärdering

Som företag kan det bli aktuellt med bankvärdering eller belåning och det kan ni anlita oss för att hjälpa till med. Bland våra uppdragsgivare finns både industrier, kommuner, banker, revisorer och myndigheter bland många andra. Alla verksamheter som kan behöva kvalificerad stöttning med någon form av marknadsvärderingar hoppas vi hittar till oss.

Under alla våra år i branschen har vi byggt ett starkt och brett kontaktnät och vi är stolta över vår långa och gedigna referenslista. Samtidigt lever vi inte på gamla meriter, men använder oss av kunskapen för att sträva framåt. Bankvärdering, belåning, beslagsvärdering och konkursvärdering – vi ser värdet i varje kund och uppdrag. Varmt välkommen att kontakta oss på Claesson Konsult & Värdering.